Adverteren met lease

 Bepaal uw eigen budget

U bepaalt zelf hoeveel advertentiebudget u beschikbaar wilt stellen, u bepaalt over hoeveel dagen u wilt dat wij dit budget verdelen en wanneer de advertentie moet gaan lopen. De rest regelen wij!

 Gepersonaliseerd

Uw naam, uw logo en uw vestigingsplaats zullen in de advertentie worden gebruikt om potentiële klanten duidelijk te maken dat zij bij ú terecht kunnen voor het leasen van een e-bike inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp!

  Resultaten

Na afloop van de advertentieperiode ontvangt u een overzicht van de behaalde resultaten als u een advertentiebudget van minimaal €100,- ter beschikking stelt.

Wilt u dat wij in uw regio via Facebook adverteren met de mogelijkheid om via uw winkel een e-bike te leasen inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp? Dat kan! Geef via onderstaand formulier aan waar, wanneer en voor welk budget u wilt dat wij voor ú adverteren en u hoeft zelf verder helemaal niets te doen.

Stelt u een advertentiebudget van minimaal €100,- ter beschikking, dan ontvangt u na afloop van de advertentieperiode een overzicht van de behaalde resultaten.

Iets niet helemaal duidelijk?

  info@leasegemak.nl         0521-523225